Yes, I go!
Door: Fabian van 't Zand
Blijf op de hoogte en volg Fabian
30 Oktober 2015 | Nederland, Meppel
Het is ruim 4,5 jaar geleden dat ik in januari 2011 terug kwam uit Lissabon. Wat er sinds die tijd allemaal veranderd is, is ongelooflijk...
Om er even een paar dingen uit te pikken: ik ben afgestudeerd als meester, heb bijna 2 jaar lang een vriendin gehad en in die periode ben ik twee keer behoorlijk depressief geweest, uiteindelijk ben ik er voor uitgekomen dat ik meer voel voor mannen, ben ik een traumatherapie verder en sta ik sterker in mijn schoenen dan ooit en ben ik tevreden met mezelf!
Het ideale moment om voor langere tijd te gaan reizen en daarna maar eens voor jaren op één school te werken en op mezelf te gaan. Maar goed, ik heb in de afgelopen 4 jaar wel geleerd dat je dingen kunt plannen, maar of het dan zo gaat lopen is natuurlijk een tweede... We should see.. Eerst maar eens lekker op reis en daarna zien we wel weer verder! Mensen plannen in het algemeen veel te ver vooruit vind ik. Leef in het heden en droom van je toekomst is mijn motto.
Via deze blog ga ik jullie op de hoogte houden van mijn belevenissen in Down Under en ga ik soms dieper in op dingen die ik belangrijk vind in het leven en hoe ik tegen bepaalde dingen aan kijk.
Dit weekend heb ik nog een afscheidsfeestje @ my place voor de vrienden die ik nog geen goodbye heb gezegd, ga ik mijn backpack inpakken, komen mijn opa en oma van 't Zand en oom en tante nog langs en neem ik mijn ouders en Marjon en Vincent nog mee uiteten voor mijn moeders verjaardag.
Op maandag 2 november om 11.40 vlieg ik op Sydney, waar ik op dinsdag 20.15 aankom. Ik heb één tussenstop in Maleisië (Kuala Lumpur) waar ik twee uur moet wachten. Het tijdsverschil met Sydney is 10 uur, het is daar nu 10 uur later. Dus als je in mijn mailinglist staat kun je midden in de nacht wel eens een mailtje ontvangen als ik een nieuw blog heb geplaatst.
Voor nu wil ik jullie nog laten luisteren naar een liedje dat ik de laatste tijd veel afspeel. Ook al gaat het soms zwaar * in je leven, blijf altijd naar je gevoel luisteren, dan komt het uiteindelijk weer goed!
Voor nu genoeg geluld: klik op de link en enjoy (or not):
X Fabian
30 Oktober 2015 - 21:01
Janet Visser:
Beste Fabian,
Wat een mooi verhaal. Ik kijk nu al uit naar de volgende blog!
Ik wens je een hele fijne tijd toe in Australië! Reken maar dat ik om 7 uur in de ochtend nog vaak aan je zal denken (redder in nood).
Nog een fijn afscheidsweekend gewenst met al je dierbaren om je heen. Maak er een geweldige ervaring van in Australië!
En net als Trijntje: ik vlieg ook met je mee! -
31 Oktober 2015 - 20:08
Christa:
Lieve Fabian,
Wat zul je er zin in hebben! Je hebt het er al zo lang over. Ik wil je heeeeeel veel plezier wensen en ga er van uit dat je super veel mooie nieuwe herinneringen gaat maken. Ik kijk uit naar je verhalen, en zal ze allemaal lezen!
Liefs,
Christa -
31 Oktober 2015 - 20:28
Milou:
Jaaaa! Super leuk Fabian!
En nu ik zo jouw verhaal lees (via paps en mams doorgestuurd gekregen), smaakt het al naar meer. Mag ik ook in jouw mailinglist staan?
We wensen je ontzettend veel plezier toe en geniet vooral enorm!
Enjoy!
Liefs, Martijn, Milou en Joël -
31 Oktober 2015 - 20:45
Els En Jan Kooiker :
Hallo lieve fabian,
Zojuist elkaar gedag gezegd en wij wensen jou ontzettend veel plezier tijdens je reis in de outback van Australië.
We hebben jou zien opgroeien van een kleine peuter tot nu een volwassen man die zeker stevig in zijn schoentjes staat.
Neem dit mee van ons:
Iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen.
Have fun
Groetjes jan, Els, Bram en thijs
07 November 2015 - 12:25
Jan Van 't Zand:
Hey Fabian,
Hoe is ie kerel?
Fijn om te horen dat de reis goed is verlopen en je de kater van je jetleg aan het verwerken bent ;-p
Ook tof dat je al wat andere mensen hebt ontmoet en samen al wat dingen hebben ondernomen.
Ik zou zeggen heel veel plezier en pas goed op jezelf.
We zullen je avontuur met belangstelling volgen.
Veel liefs,
Jan
p.s. je krijgt ook de groetjes van Anneke, Wes en Jus.