Beachday
Door: fabianfappo
Blijf op de hoogte en volg Fabian
12 September 2010 | Portugal, Lissabon
Vandaag de hele dag aan het strand gelegen, het was hier vandaag rond de 30 graden. We waren met een hele grote groep Erasmus studenten en natuurlijk hebben we weer een potje gevoetbald. Voor de rest hebben Maaikel en ik nog even 'uitgezocht' hoe je hier het best kunt vissen. Dat is met garnalen of met een soort wormen. Misschien gaan we in de toekomst een paar hengels huren om een dag op zee te vissen op een boot.
Dan nog even wat huishoudelijke tips:
- Op deze, voor de rest prachtige, site kan ik maar tien foto's plaatsen. Zo om de dag haal ik deze er af en plaats er nieuwe op.
- Als je mijn verhalen direct wilt lezen kun je op de site je mailadres invoeren. Vervolgens krijg je dan een mail als ik een nieuw reisverslag geplaatst heb.
In het vooruitzicht:
17-09-'10- 19-09-'10 Trip naar de Algarve
25-09-'10 Mijn eerste surfles!!! YEAAH :D
Dit was hem dan weer voor vandaag,
Liefs from Lisboa
13 September 2010 - 04:58
Anouk!:
10 foto's? Das ook niet veel..=S Een vriendin van mij liep tegen zelfde soort probleem op geloof ik! Die heeft via google een fotosite aangemaakt.. Kun je zoveel plaatsen als je wilt... Misschien een tip!;-) Zo te lezen, vermaak jij je prima! Lekker hoor! Succes deze week!
Liefs, Anouk! -
13 September 2010 - 14:17
Sanne:
Faaabiaan!
Zeg, ik heb eens even de tijd genomen om al je belevenissen tot nu toe door te lezen, en dat zijn er al heel wat! Wat tof!
Jij geniet wel daar van het portugese leven! en gelijk heb je! Echt leuk wat je allemaal onderneemt, heb je al een voetbalclub gevonden die in jouw voetbaltalenten gelooft :P?
He, lekker genieten daar en ik hou je site in de gaten!
tot het volgende berichtje! XX