Empty house
Door: fabianfappo
Blijf op de hoogte en volg Fabian
19 December 2010 | Portugal, Lissabon
Afgelopen week de laatste lessen voor de kerstvakantie gehad. Op dinsdag had de school haar jaarlijkse kerstviering en hebben wij als Erasmusstudenten de aula versierd. Daarna met veel genoegen gekeken naar de geweldige stukjes die de studenten opvoerden. Het echte kerstgevoel hing in de school en na de optredens hebben we nog wat nagekletst met een bakkie koffie met wat lekkers.
Op vrijdagavond naar een plaatselijk optreden geweest van een gospelkoor. Het optreden was toegespitst op Kerst en er hing wederom een heerlijk sfeertje. Ik zou bijna zeggen dat ik op slag gelovig werd bij het nummber: ''Happy day''. Voordat we naar het optreden gingen hadden Teja en ik in haar appartement gegeten en karaoke gezongen. Volgens Teja waren de onderburen niet thuis en konden we er lustig op los zingen.
Vanmiddag ga ik op het plein bij Rossio schaatsen! Er is daar een kunstijsbaan neergezet waar de Portugezen kunnen (proberen te) schaatsen.
Vanuit Lisboa wens ik jullie allen een Feliz Natal (fijn kerstfeest). Geniet van de witte Kerst die komen gaat en ik zal voor Oud&Nieuw nog wel even wat plaatsen!
Liefs Fabian
19 December 2010 - 14:56
Wilfred Van Eisden:
De kerst gaat hier ook mooi wit worden. Geniet nog evne van het mooie Lisboa.
Wilfred van Eisden -
19 December 2010 - 18:04
Ineke:
Hoi Fabian,
Een hele fijne kerstvakantie daar samen met Frens.
En misschien kun je de Portugezen nog even leren hoe wij Nederlanders schaatsen.
Prettige Kerst en goede Jaarwisseling.
Groetjes Ineke. -
19 December 2010 - 23:29
Henk:
Hè Fabian,
Ook wij wensen jou een fijne kerst en goed uiteinde.
De kans is groot, dat we hier ook een keer sneeuw hebben met de kerstdagen.
Als Frens maar niet strand op Schiphol.
Veel plezier daar samen.
groet, uut Möppelt -
20 December 2010 - 17:33
Jan Van 't Zand:
He Fabian,
Zo leer je je echte vrienden kennen he, als ze je allemaal alleen achter laten haha.
Leuk voor je dat Frens langskomt.
Ik wil je ook nog even namens Justin bedanken voor de leuke verjaardagskaart, heel attent van je kerel.
Tot slot wil ik je hele gezellige kerstdagen toewensen en maak er een te gek 2011 van!!!!
Jan en kids -
20 December 2010 - 17:47
Henny:
Hallo Fabian,
Wens je vanuit Linde hele fijne feestdagen toe. Ik weet niet of je het al gehoord hebt, maar ons huis is verkocht. Dus voor ons de laatste kerst hier, eerst er wel een beetje kapot van, maar het is goed zo.
liefs Henny en de jongens -
20 December 2010 - 17:56
Opa En Oma:
Fabian,
Ook van ons hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.
Hier is het erg koud.
Ook wij hopen op een witte kerst.
Volgend jaar ben je er hopenlijk weer bij.
liefs Opa en Oma -
21 December 2010 - 09:33
Rob En Harma+ Kids:
Hoi Fabian,
Wij wensen jouw een fijne kerst en een heel leuk oud en nieuw feest.
Het kaartje ligt hier klaar, maar ik weet het adres niet. Maar nu zal die toch niet meer op tijd over komen. Daarom even dit bericht.
Het is hier een en al winterpret, hopelijk een witte kerst dus.
We hopen dat je nog genoeg vrienden over houdt om leuke feestjes te vieren daar.
Groeten van Rob, Harma, Koen, Seija en Lieke -
21 December 2010 - 20:19
Fam.Veenhuysen:
Hoi, Fabian.
Vanuit een zeer koud en wit Hogestuk, een paar gezellige kerstdagen gewenst en misschien nog een paar oliebollen met Oud en Nieuw. Als dat te krijgen is in Lisabon.
Coen,Carola,Anouk en Laura
ps.leuk dat je aan de verjaardag van Anouk had gedacht. -
22 December 2010 - 08:12
Jan Els Bram Thijs:
Vanuit een wit en toch wel koud Meppel wensen we jou gezellige feestdagen toe.
Lijkt erop dat we nog meer neerslag krijgen.
Ga jij daar met oud en nieuw ook vuurwerk afsteken of is dat niet gebruikelijk?
Veel warme groeten van ons en een poot van pieter.
Jan Els bram en Thijs. -
29 December 2010 - 23:08
Opa En Oma Kuiers:
Hallo Fabian,
Hier eindelijk berichtje uit koud en wit Rouveen. Je moeder deed mee met de klompenrace omdat de eerste prijs een geheel verzorgde reis naar Lissabon was. Helaas niet gewonnen.
Nog fijne dagen, een goed en feestelijk uiteinde en een heel gelukkig en gezond 2011.
O ja, pas op met vuurwerk
Groet,
opa en oma