Een week in Lissabon!
Door: fabianfappo
Blijf op de hoogte en volg Fabian
13 September 2010 | Portugal, Lissabon
Vandaag heb ik mijn vierde Portugese les gehad en ik ken al aardig wat (werk) woorden. Na de les even wezen shoppen naar iets goedkoops in Colombo en daarna lekker gechild op het dakterras. Later op de dag wat huiswerk gemaakt en werkwoorden in mijn hoofd proberen te stampen.
Eigenlijk een heel gewone dag dus... Ik ga vanaf nu ook niet iedere dag meer een reisverslag plaatsen. De Portugese taal leren gaat nu even voor (ik wil nu iedere dag een uurtje inplannen om de taal te leren). Maar ik houd jullie wel op de hoogte als ik iets spectaculairs beleef!
Tot snel,
Rudi Jupiler
14 September 2010 - 20:45
Birgit:
Hey knappe neef! WAUW, wat een verhalen..Ik ben ook echt stinkend jaloers dat jij gaat leren surfen!! Lijkt me zo iets moois :D
& erg knap dat je de portugese taal zo snel onder de knie hebt!
Ik maak van alles mee in Groningen, maar ik denk dat dit niks is tevergelijken bij jou.. ik lees erg graag al je belevenissen:D
en 1liter bier voor maar 1,80? niet normaal! Ik denk dat ik jou ook maar eens kom opzoeken ;) Gaan we tevens shoppen en terrassen! hier is het echt bagger weer, om depressief van te worden!
geniet jij maar lekker van je 30c graden :D helemaal te gek allemaal!! ik kijk uit naar het volgende verslagje! :D
SUCCES met ALLES!
Dikke knufff Birgit (K)xx -
15 September 2010 - 09:00
Wilfred Van Eisden:
Fabian,
Ik hoorde al van je opa dat je het erg naar je zin had. De eerste weken staan inderdaad in het teken van de orientatie + aanpassing.
Zet 'm op daar en doe ook de groeten aan mijn collega Carla van het International Office.
Groeten vanuit Nantes, Frankrijk,
Wilfred van Eisden -
15 September 2010 - 17:18
Frens:
Hola Rudi,
Zo te zien vermaak jij je wel daar in Portugal:) hoe is het op school? heb je het daar erg druk, of nog genoeg tijd voor andere dingen?:)
Ik in iedergeval niet, ben alleen maar met school bezig, moet alles in het engels doen en dat is nog knap lastig. Om nog maar te bedenken dat ik er binnenkort ook spaans bij ga doen:P
Rustug an!