Just dance, gonna be okay
Door: fabianfappo
Blijf op de hoogte en volg Fabian
11 December 2010 | Portugal, Lissabon
De wedstrijd Benfica-Schalke stond voor dinsdagavond op het programma. Voor de wedstrijd gezellig een tijdje gekletst met een Duitser die het helemaal geweldig vond dat ik voor Huntelaar naar de wedstrijd kwam. ''Der Hunter ist super!'' Het stadion zat ongeveer voor de helft vol en wij hadden een zeer goede plaats in het midden van het stadion. De eerste helft was ronduit slecht, maar de tweede helft was leuk om te zien. Uiteindelijk won Schalke verdiend met 1-2.
Donderdag een tentamen van rekenen/ wiskunde gehad. Teja en ik zouden het tetamen in het Engels krijgen, maar je raadt het al: we kregen hem in het Portugees. Het bleek mee te vallen en als we vragen hadden over iets dat we niet snapten vanwege de taal dan konden we het rustig vragen aan de lerares. Ik heb goede hoop dat ik het tentamen gehaald heb.
En dan was het gisteravond tijd voor: LADY GAGA! Het was een beetje een alternatieve show, maar wel super strak om een keer mee te maken! Vooral op de bekende hits natuurlijk flink los gegaan. De muziektempel waar het concert gehouden werd leek een beetje op Ahoy, maar dan twee keer zo groot. Na het concert nog even langs de Mac geweest en daarna heerlijk geslapen.
Vandaag een beetje geluierd en vanavond beland ik vast en zeker wel weer op één of ander feestje in Bairro en/ of in een club!
Bedankt voor uw aandacht en bis schnel,
Fabian