Upload pictures!!! - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Fabian Zand - WaarBenJij.nu Upload pictures!!! - Reisverslag uit Lissabon, Portugal van Fabian Zand - WaarBenJij.nu

Upload pictures!!!

Door: fabianfappo

Blijf op de hoogte en volg Fabian

29 September 2010 | Portugal, Lissabon

Olá olá,

Bij bijna elk reisverslag staan nu de bijbehorende foto's!

Ik heb van mijn lieve ouders extra fotoruimte gekregen voor op de site.

Vandaag van 08.30-17.00 les gehad. De eerste les, aardrijkskunde/geschiedenis, was compleet in het Portugees. Dat betekent dat ik anderhalf uur naar Portugees geluisterd heb, best vermoeiend. Bij de dramales vooral praktisch bezig geweest en veel gelachen. En tijdens de Portugese les hebben we een prachtig park bezocht en moesten we een aantal dingen vragen in het Portugees aan de mensen daar. Daarvan is een filmpje gemaakt maar helaas doet het geluid het niet. Maar heb hem toch geplaatst voor degene die zich geroepen voelt om het met liplezen te ontleden. Bekijk ook de foto's van het park!

Tot snel,

Amor Fab

• 30 September 2010 - 14:06

Tjettje:

Heey fabian.. Wat leuk om te lezen wat je allemaal doet... Ook ontzettend mooie foto's!! Succes!!!:) en ik neem af en toe wel ff kijkje bij je verhalen:)
    Groetjes Tjettje

• 01 Oktober 2010 - 09:22

Tinie:

Hee rudi!

Zozo je zit daar ook niet stil he? Bevalt het daar nog een beetje? Ik zag dat het deze week gemiddeld zo'n 24 graden nog is bij jou! Kun je ook niet even wat van dat goede weer hier heen sturen?

Gr. F

• 01 Oktober 2010 - 17:42

Oma En Opa V`t Zand:

Hallo Fabian,
    We genieten elke keer weer van je berichten uit Portugal en zijn blij
    dat het zo goed met je gaat.
    Wij zijn net terug uit Italië en hebben veel gezien en veel plezier gehad.
    Veel liefs van Oma en Opa
    tot de volgede keer.