Weekend
Door: fabianfappo
Blijf op de hoogte en volg Fabian
26 September 2010 | Portugal, Lissabon
Lig nu lekker op mijn bed, zesde etage, nummer 204 en heb een prachtig uitzicht over een met lichten bezaaide wereldstad bij avond. Morgenochtend gaat het beginnen, mijn eerste lessen! De meeste mensen zijn al ruim een maand aan het werk, maar Fabian begint 'gewoon' op 27 september. :D
Het afgelopen weekend ben ik alle twee de avonden uitgeweest naar Bairo Alto. Op vrijdagavond nog een klein incident gehad met de taxichauffeur op de terugweg. Meneer dacht dat ik wel even 10 euro zou neertellen voor het ritje, terwijl ik normaal 5 euro betaal. Ik gaf direct aan dat ik hem niet meer dan 5 euro ging betalen. Maar eenmaal aangekomen bij het appartement hield hij stug vol dat hij tien euro van mij verlangde. Na een kwartier lang het woordje: ''cinco'' (vijf) te hebben geroepen (geschreeuwd) moest ik uiteindelijk 6,50 betalen.
Op zaterdagavond geen problemen met de taxichauffeur, we namen de nachtbus terug, maar met een Portugese jongen van een jaar of twintig. Hij hield Michael een zakje wiet voor de neus, wat in werkelijkheid een zakje broccoli was, en wilde hem dat aansmeren voor 20 euro. Na hem eerst vierkant uitgelachen te hebben vertelden we dat we uit Nederland en België kwamen en dat hij de volgende keer echt met iets beters aan moest komen.
Vandaag geprofiteerd van een mooie nazomerdag aan het strand. De golven waren echt immens groot (2 meter) en toen we wilden gaan zwemmen werden we terug gefloten door de strandwacht. Dat was een beetje jammer.
Nu nog even tv kijken op mijn laptop en daarna lekker slapen.
Adeus Fabian
27 September 2010 - 18:18
Shanice:
Hahaah met dat zakje wiet! lach me dood! xD
Liefs. heel veel plezier!!!