I wanne be a billionaire, .....
Door: fabianfappo
Blijf op de hoogte en volg Fabian
09 September 2010 | Portugal, Lissabon
Vandaag mijn tweede Portugese les gehad en wat voor één! HEEEEL veel grammatica, maar wel een mooie lerares. Om de dag wisselen we van lerares dus morgen heb ik die andere weer, balen! Ze sprak haast geen Engels dus bijna alles ging in het Portugees. Maar het ging in een goed tempo dus ik kon redelijk makkelijk volgen. De grammatica lijkt veel op de grammatica van de Franse taal. En dat heb ik 5 jaar gehad op Zuideinde. :D
Na de les ben ik eerst naar Colalbo (grootste winkelcentrum van Europe) geweest. Het was zo fantastisch daar. Drie etages alleen maar winkels, heel indrukwekkend... En als je goed zocht kon je heel goedkoop mooie kleren kopen. Ik heb een T-shirt weten te bemachtigen voor maar 1,90!
Toen ik klaar was met shoppen ben ik achter mijn OV kaart aangegaan. Wat een gedoe. Ik ben het hele metrostation doorgereisd omdat je maar op 3 plekken je kaart binnen een dag kan krijgen. Bij de andere stations moet je 10 of 15 dagen wachten.. Maar op die drie plekken was het dus * druk. Dus ik ga morgenvroeg even langs.
Vanavond weer stappen natuurlijk! Het uitgaan is echt goedkoop.Één liter bier voor maar 1,80. En pap, ik drink met mate. Haha
We gaan met een hele groep dus daar ga ik maar eens even heen nu! Morgen maar een keer niet uit, moet even een beetje op het geld letten:p
Adeus (doei) Fabian
11 September 2010 - 07:23
Pa:
't is wel afzien, daar in Lissabon. Ik leef met je mee.groet'n, pa -
11 September 2010 - 07:53
Shanice:
Fabian!! Ik wens je nog een keertje heel veel plezier in de big city!
Ik ga al je reisverslagen lezen heur! (A)
Kusjesss!